Dränering av tomt och hus för privatpersoner och företag

Välkommen till din markarbetare Trollhättan. Hos oss hjälper vi dig med dräneringen både för privatpersoner och företag. Du som privatperson kan oftast nyttja dig av ROT – avdraget vid arbete som utförs hemma. 

Vi utför dränering av gräsytor med eller utan pumpbrunn. Tillvägagångssättet är att man gräver kanal ca 30-40 cm djup med fall åt önskat håll. Lägger markduk i botten sedan dräneringsslang med makadam över sedan duk för att inte jord/sand skall gå ner och täta rör och makadam. Återfylls sedan med jord och att så gräs

När man ska utföra ett dräneringsarbete är det viktigt att man har full koll på den tomt som ska dräneras. Vi undersöker tomten för att kunna komma fram till en bra fungerande arbetsprocess och ett tidsschema som är anpassningsbar utefter er tomt.

Minimera kostnaden vi eventuella vatten- och fuktskador

Att drabbas av vatten- och fuktskador är något som kostar väldigt mycket pengar och är väldigt tidskrävande, och är ett problem som är väldigt viktigt att man tar tag i så snabbt som möjligt för att inte få långvariga skador. För att minimera kostnaderna och det problem som kan uppstå utför man dränering. Hos Strandhall har vi lång erfarenhet inom dränering och levererar alltid ett bra resultat som ska hålla i längden. 

Dränering av hus

Är du i tankebanorna om att dränera ditt hus i Trollhättan? Väldigt bra beslut. Oavsett hur långt du har kommit i planeringen eller processen kan vi hjälpa dig. Att undvika dränering kan leda till förödande problem. Långtgående fuktskador kan skapa stor problematik. Att få långvariga fuktskador är något som bör undvikas och därför kan vi på Strandhall hjälpa dig att undvika dessa problem genom dränering.

Vad kostar det att dränera huset?

All dräneringsarbete som utförs är unika på sina sätt. Det är olika aspekter som spelar roll när man sätter ett pris på arbetet. Faktorer som är avgörande för priset är storleken på huset men även hur långt ens fuktskador har gått. För att du ska få ett pris på dränering för just ditt hem krävs det att du tar kontakt med oss för att få en offert. Kontakta oss här.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få reda på mer information eller om du vill få en offert. Hos oss utför vi alltid våra arbeten noggrant och professionellt för att du ska få det bästa resultatet av dräneringen.  

Ring gärna!